Skladový dělník (Zubří)

Gumárny Zubří, akciová společnost nabízí v obci Zubří volnou pracovní pozici "Skladový dělník". Nástupní mzda je od 22 600 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Skladový dělník
Obor(y):
Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz
Obec:
Zubří
Mzda:
od 22 600 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
Základní + praktická škola
Adresa pracoviště:
Gumárny Zubří, akciová společnost
Hamerská 9
75654

Další informace o volném místu

Nástup možný ihned.
NÁPLŇ PRÁCE: fyzický příjem zboží a jeho zaskladnění pomocí manipulačního vozíku, vychystávání zboží dle dodacích listů, a to pomocí manipulačního vozíku příp. manuálně, značení obalových jednotek dle požadavků zákazníků, dodržování zásad FI-FO, dohled na nakládku dopravních prostředků, úklid pracoviště. Z důvodu fyzické náročnosti je práce svým charakterem vhodnější pro muže.
POŽADUJEME: základní vzdělání, vyučení výhodou, řidičské oprávnění na ručně vedený vozík třída I, druh D (výhodou VZV tř. II, druh W1), řidičské oprávnění sk. T - výhodou.
NABÍZÍME: možnost prodloužení pracovního poměru, příspěvek na stravování, týden dovolené navíc nad zákonem stanovený, odměny při pracovních a životních výročích, vitamínové balíčky.
PRVNÍ KONTAKT: zájemce prosíme o zaslání strukturovaného životopisu elektronicky na adresu Martina.Frydlova@guzu.cz, do předmětu zprávy uveďte "SKLADOVÝ DĚLNÍK", případné dotazy mohou být zodpovězeny na tel. čísle 571 662 228.

Kontakt na zaměstnavatele

Martina Frýdlová
referent pro personální práci
telefon: 571 662 228
email: martina.frydlova@guzu.cz

Gumárny Zubří, akciová společnost
Zubří
75654

telefon: 571662465,571662447,571662111
email: lenka.trestikova@guzu.cz;marketing@guzu.cz


Poslední změna: před 4 měsíci