Pečovatel/ka Pečovatelské služby Rožnov p. Radhoštěm - DPČ (Rožnov pod Radhoštěm)

Charita Valašské Meziříčí nabízí v obci Rožnov pod Radhoštěm volnou pracovní pozici "Pečovatel/ka Pečovatelské služby Rožnov p. Radhoštěm - DPČ". Nástupní mzda je od 136 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Pečovatel/ka Pečovatelské služby Rožnov p. Radhoštěm - DPČ
Obor(y):
Zdravotnictví
Obec:
Rožnov pod Radhoštěm
Mzda:
od 136 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
Základní + praktická škola
Adresa pracoviště:
Charita Valašské Meziříčí 06
Zemědělská 592
75661

Další informace o volném místu

PEČOVATEL/KA PEČOVATELSKÉ SLUŽBY ROŽNOV P. RADHOŠTĚM - DPČ - BRIGÁDA
Nástup možný po dohodě ihned.
NÁPLŇ PRÁCE: Budete vykonávat pečovatelskou práci v přímé péči v domácnosti klienta (zástupy za nepřítomné zaměstnance). Naši klienti potřebují Vaši pomoc při osobní hygieně, oblékání, polohování, pohybu, přípravě a podání stravy, drobných nákupech, úklidu a dalších nezbytných úkonech.
OČEKÁVÁME: Kladný vztah k práci s lidmi, laskavé chování ke klientům i spolupracovníkům, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, sociální cítění a empatii. Neobejdete se bez čistého trestního rejstříku, dobrého zdravotního stavu a řidičského průkazu skupiny B (aktivní řidič).
NABÍZÍME: Zajímavou a pestrou práci, která dává smysl. Nabízíme práci na dohodu o provedení práce. Práci v dopoledních hodinách a pouze v pracovních dnech (pondělí až pátek). Mzda 135,70 Kč/hod..
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky od 08:00 do 14:30 hodin, paní Romana Kladivová, tel.: 735 700 980, nebo emailem: romana.kladivova@valmze.charita.cz případně osobně, po předchozí telefonické domluvě, na adrese sídla společnosti: Valašské Meziříčí, 75701, Valašské Meziříčí, Kpt. Zavadila 1345.
ov.25.4

Kontakt na zaměstnavatele

Romana Kladivová
telefon: 735 700 980
email: romana.kladivova@valmez.charita.cz

Charita Valašské Meziříčí 06
Rožnov pod Radhoštěm
75661


Poslední změna: před 1 rokem