Manipulanti ve výrobě (Valašské Meziříčí)

CIE PLASTY CZ. s.r.o. nabízí ve Valašském Meziříčí volnou pracovní pozici "Manipulanti ve výrobě". Nástupní mzda je od 25 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Manipulanti ve výrobě
Obor(y):
Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz
Obec:
Valašské Meziříčí
Mzda:
od 25 000 Kč
Směnnost:
Čtyřsměnný provoz
Minimální vzdělání:
Základní + praktická škola
Adresa pracoviště:
CIE PLASTY CZ. s.r.o. 01

Další informace o volném místu

PRACOVIŠTĚ PRŮMYSLOVÁ ZÓNA LEŠNÁ
Nástup možný ihned.
POŽADUJEME:praxe v oboru skladové logistiky v automotive výhodou, oprávnění na řízení VZV výhodou, ochota nést zodpovědnost za odvedenou práci, důslednost a pečlivost, přesnost a pozornost při práci, jasná, otevřená a nekonfliktní komunikace, orientace na výsledek, ochota pracovat ve směnném/nepřetržitém provozu.
NÁPLŇ PRÁCE: zajištění dodávky komponent do výroby, zaskladnění a manipulace s rozpracovanou výrobou i hotovými výrobky, přistavení obalů na pracovištích dle plánu výroby, přesun hotových výrobků na předávací místo do expedičního skladu, monitorování skladových podmínek nedokončené výroby, kontrola správné identifikace výrobků, odvoz neshodné výroby na určené místo
NABÍZÍME: možnost ročního bonusu, cafeterie, stravenky plně hrazené zaměstnavatelem ve výši 165Kč /směna, věrnostní odměny, dovolená v délce 5 týdnů.
PRVNÍ KONTAKT: telefonicky na čísle 602 219 226 v po-pá v době od 8:00-14:00 hodin nebo e-mailem na adresu plastypersonalni@cieautomotive.com.
ov. 29.5.

Kontakt na zaměstnavatele

Zuzana Pavlíková
HR asistent
telefon: 602 219 226
email: plastypersonalni@cieautomotive.com

CIE PLASTY CZ. s.r.o. 01
Valašské Meziříčí


Poslední změna: před 1 měsícem